GTS PLUS

Přírodní bakteriální výrobek pro likvidaci tuků v odpadních potrubích a optimalizaci účinnosti tukových lapolů. Balení 1 - 15 Kg.

Dostupnost Skladem (>100 ks)
Možnosti doručení
Kód: 230
1 039 Kč
GTS PLUS
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
při objednávce nad 700 Kč
Výhodné akce 2+1
Výhodné akce 2+1
nakupte výhodně a ušetřete
Jsme český výrobce
Jsme český výrobce
naše produkty vyrábíme v Olomouci
100% zboží skladem
100% zboží skladem
připravené ihned k odeslání

GTS PLUS

 

Přírodní bakteriální výrobek pro likvidaci tuků z tukových lapolů.


Výrobek GTS PLUS je směs speciálních přírodních bakterií (aerobních i anaerobních), pěstovaných pro svoji schopnost rychle a účinně rozkládat a zkapalňovat tuky z tukových lapolů. Jedná se o nejefektivnější rozklad tuků.

VÝHODY:

  • Snižuje BSK. CHSK a NL (o 20-50%)
  • Rozloží tuk, usazeniny, kal a pevné krusty
  • Minimalizuje zápach
  • Odstraňuje nutnost čištění tukových lapolů
  • Likviduje tuk v kanalizačním potrubí
  • Obsahuje 2,15 miliard KTJ/g

NÁVOD K POUŽITÍ:

Potřebné množství směsi nasypejte do vlažné vody (cca 20°C). Na 1 kg výrobku použijte 8 litrů vody. Promíchejte a nechejte 30 minut aktivovat. Následně roztok aplikujte do lapolu přes odpadní potrubí.

DÁVKOVÁNÍ:

Pro jímky a tukové lapoly o objemu 10 m3 dávkujte 3x týdně 0,7 kg výrobku. První 2 dávky zdvojnásobte na 1,4 kg. V případě likvidace zápachu aplikujte jednorázově 2 kg výrobku. 

Průtokové systémy: pro denní průtok 100 m3 aplikujte 3x týdně 0,7 kg výrobku.

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchém prostředí při teplotě 5 - 30 °C v uzavřeném obalu. Chraňte před dětmi.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:

Pro každého zákazníka zdarma vypracujeme konkrétní dávkování pro jeho podmínky.
Nikdy neaplikujte přípravek přímo na suchý povrch nebo suchá místa.
Výrobek dávkujte pravidelně, jinak se biologický proces přeruší.

Záruční doba: 12 měsíců od otevření
Balení: 1 Kg dóza - 15 Kg kartonový kbelík

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola